Грозна саморазправа в центъра на Перник : Мъж чупи, рита и удря БМВ, скубе и псува шофьорката

Перничанин е задържан за хулиганство. На 05 февруари, на тел. 112 бил подаден сигнал за това, че мъж нанася удари с крака и ръце по лек автомобил „БМВ”, паркиран до жилищен блок на ул. „Отец Паисий” в областния център.

 

Пристигналите на място полицаи установили 40-годишният И.Л., който счупил страничното огледало на колата и се саморазправял с 41-годишна жена, като я дърпал за косата и отправял обидни думи. Мъжът не се подчинил и на органите на реда, държейки се грубо и арогантно. Познат е на полицията с шофиране на автомобил в нетрезво състояние. Задържан е за 24 часа с полицейска заповед. Причините за случилото се са в процес на установяване.
Криминално проявен столичанин е задържан за унищожаване и повреждане. На 06 февруари, около 05, 25 ч. в полицията бил подаден сигнал, за счупено задно стъкло на лек автомобил „БМВ”, паркиран на ул. „Кракра” в областния град. Органите на реда реагирали незабавно и на място бил задържан 24-годишният Л.В. от гр. София. Познат е на органите на реда с кражба. Наложена му е полицейска мярка за срок от 24 ч. Причините са в процес на установяване. Започнато е досъдебно производство.

Коментари

коментара