Кмет и депутат заиграха хоро на мегдана в село Кралев дол

Вяра Церовска похвали кмета на селото Пламен Георгиев и обеща хубава спортна площадка: Вие заслужавате и ще имате един хубав спортен комплекс

„Ще довършим спортната площадка в Кралев дол, защото вие заслужавате да имате един хубав спортен комплекс“. С тези думи кметът на община Перник и областен координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска се обърна към жителите на китното пернишко село Кралев дол, дошли да отбележат традиционния  си празник Кръстовден.

Градоначалникът не скри заслугите за развитието на селото и на кмета на населеното място Пламен Георгиев и отправи пожелание за един незабравим празник.

Народният представител от ГЕРБ-Перник и зам.-председател на ПГ на  ГЕРБ Красимир Велчев приветства местните жители с пожелание да са здрави, все така гостоприемни, да имат още много поводи за празнуване и още дълги години къщите им да са пълни с живот.

Празникът в Кралев дол продължи с много настроение, танци и богата музикална програма. Събитието уважиха още зам.-кметът на Община Перник Владислав Караилиев, общински съветници и кметове на населени места в Перник от Политическа партия ГЕРБ.