Дайте положителна енергия! Болният Жорко започна да се оправя!

Жорко, детето около което се обедини цял Перник, има добра новина за всички нас! 

Лечението на малкия върви успешно, а туморът, който засягаше зрението, се топи!

Всички перничани и бизнесмени в града, които спонтанно дариха средства за лечението на момчето и дадоха оборотите си за него, всеки читател на ZaPernik.com ,който с мисъл, молитва и действие е бил съпричастен към Жорко, всички заслужавахме да чуем това. И нека така да бъде! Жорко да е жив и здрав!

Радостната новина за успешното лечение на Георги съобщи Дженифър Милчева.

Ето какво послание от семейството на Жорко пусна тя:

Скъпи приятели,
Дойде и прекрасната новина за нас!
След четири месечен курс химия (Темодал), допълнителни медикаменти, безупречно лечение от прекрасният ни професор Алп Йозкан от клиника „Анадолу“, Турция, който за миг не ни остави без наблюдение, дори и от разстояние, нашата уникална преводачка и приятелка Жулиде, която 24 часа в денонощието беше на разположение за всичко, безброй народна медицина, вашата подкрепа и молитви и най-вече Господ, ние сме на крачка от пълното възтановяване на Жорко!

И ето, днес ние сме благодарни на Господ и на вас за чудото, което се случи! На 7 септември, след направен ЯМР и изследвания на нашия герой, туморното образувание почти се е стопило! Остатъка, в който има активни клетки е много малък и ние ще продължаваме да се борим до пълното му отстраняване! Продължаваме с предприетото лечение още 8 месеца (общо 12 месечен курс химия) и според състоянието на Жожи ще се допълват още медикаменти и ще се проведат необходимите изследвания и наблюдения от страна на нашия прекрасен професор Алп!

Господ реши да даде шанс на нашето момче и да се справи с това препятствие в живота и ние сме най-щастливите хора на този свят!!!

Благодарим на всички вас за това, че бяхте до нас и ни подкрепихте безрезервно! Благодарим ви, че доказахте колко силни сме българите в такъв момент! Трудно е да се благодари, защото няма думи, с които да изразим благодарността си!
Желаем ЗДРАВЕ на всички вас, Господ да ви пази и закриля, защото доброто се заплаща с добро!
Прегръщаме ви силно и ви изпращаме безкрайната си обич❤

От семейство Георгиеви

 

Коментари

коментара