Миньор – Перник с нов треньор – пернишки зет! Томислав Павлов, на който отнеха капитанската лента отказа да играе за мача с Беласица

Футболният клуб Миньор – Перник вече има нов треньор. Това e Даниел Бачков, пернишки зет от Пловдив. Дебютът на новия старши обаче не започна нито с успех, нито с провал. Мачът между Миньор и Беласица завърши с равен резултат 2:2. 

В кухнята на Миньор продължава да е горещо. Според запознати равенството е повлияно от отстранените петима футболисти на клуба миналата седмица. Припомяме, че Управителният съвет на Миньор- Перник отстрани петима играчи заради „незадоволително представяне“, а треньорът Петър Анестиев подаде оставка. Тогава бе отнета и капитанската лента на Томислав Павлов. Последният е отказал да пътува за Коларово за срещата на Миньор с Беласица.
Титулярният вратар Даниел Леонтиев също е отказал да замине с отбора и да брани вратата на миньорци. Научихме, че причината за това е, че си е намерил перспективна работа и не може да тренира пълноценно.

Иначе младите надежди на Миньор се представиха достойно срещу футболистите на Беласица. Перничани поведоха и в резултата с 2:1, но в последните минути на мача съперниците изравниха и с това оформиха равенството. Героят на миньорци от мача бе Денислав Балев, който вкара и двата гола за клуба.