Двама радомирци останаха без коли и преспаха в ареста заради превоз на пътници

Двама задържани за нерегламентиран превоз на пътници на територията на РУ Радомир при ОДМВР Перник

         При съвместна полицейска операция на служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР Перник и служители на група „Охранителна полиция“ при Районно управление Радомир,са задържали двама души, занимаващи се с нерегламентиран превоз на пътници.

         На 25.04.2017 г., около 11.00 часа в гр.Радомир е спрян за проверка л.а. марка „Шкода Октавия“, с водач И.Б.И. В следствие на проверката е установено, че същият извършва нерегламентиран превоз на пътници срещу заплащане. На водача е съставен АУАН по ЗАП от Областен отдел „Автомобилна администрация“ – Перник. Автомобилът е иззет и транспортиран на наказателен паркинг в гр.Радомир.

         На 26.04.2017 г., в ранните часове на нощта е спрян за проверка л.а.  марка „Фолксваген Пасат“, с водач Е.К.Ц. В следствие на проверката е че същият извършва нерегламентиран превоз на пътници срещу заплащане. На водача е съставен АУАН по ЗАП от Областен отдел „Автомобилна администрация“ – Перник. Автомобилът е иззет и транспортиран на наказателен паркинг в гр.Радомир.

         Образувани са преписки и по двата случая работата продължава.

         Служители на РУ Радомир заловиха двама, превозващи незаконно добита дървесина

         Вчера, в късния следобяд, при рутинна проверка на л.а. марка „Мицубиши Паджеро“, служители на РУ Радомир установяват, че лицето С.Д.А. и спътника му С.С.И., превозват немаркирана дървесина, без придружаващи документи.

        Потърсено е съдействие от служители на РДГ гр.Кюстендил по компетентност, за вземане на отношение по установеното нарушение.

Be the first to comment

Leave a Reply