Приятел на убитият Денис – Милослав Милчев в ефир: Политиците се карат за бъдещето на държавата, а бъдещето умира точно в този момент. Дени трябва някой да го прибере. Питам държавата, може ли да прибере едно убито българско дете?

Какви са причините за смъртта на 19-годишния Денис Петков в Англия? Това бе тема в предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова ТВ. В студиото с водещия разговаря приятел до убитото момче, батановчанинът атакист Милослав Милчев.

Позовавайки се на разказа на  приятел на Денис в Англия, който е и пряк свидетел на трагедията, Милчев разказа какво всъщност е станало.
Преди да замине да работи за Англия, младият Денис е бил студент в НСА. Заради безпаричие се отказва от следването си и заминава да изкара някой лев на Острова. Доценът е плакал когато Денис се е отказал от следването, молил го е да завърши обучението си. Но младежът заминава през януари и си намира работа в автомивка.
Попада обаче не калпави съседи. В злощастната вечечер тумба роми вдигат врява в съседната стая. Денис отива при тях и им прави забележка да са по-тихи, тъй като трябва да се наспи, утре е на работа. Те обаче се заяждат и избухва скандал. Сънародниците се нахвърлят върху момчето, а един от тях вади нож и го убива на място, разказва Милчев, позовавайки се на разказа на момчето в Англия.
Убийците на момчето вече са задържани и ще бъдат осъдени по бързата процедура.
Денис е живеел с майка си и брат си преди да замине за Англия.
 
„Понеже политиците се карат за бъдещето на държавата, искам да им кажа, че бъдещето умира точно в този момент, в който младите хора отиват на Запад. Сега момчето е там, в Англия. Истината е, че Дени трябва някой да го прибере, а това струва хиляди лева. Семейството му са много хубави, качествени хора. Но прибирането на момчето не е по силите им. Питам държавата, може ли да прибере едно убито българско дете?“, обръща се в ефир Милослав Милчев.

Преди трагедията с Денис, в семейството му е имало и друга кървава драма. Бащата на момчето е мъжът, който преди години сложи край на живота си, като си преряза гърлото в тоалетната на бензиностанция Лукойл.
По-рано Милослав Милчов написа: „Страната, която отделя милиони за издръжка и интеграция на малцинствени групи и бежанци, но която никога не намира средства за своите граждани! Гостувам там за да попитам в ефир, ще се погрижи ли България за връщането на едно момче при неговите близки, едно момче, което би трябвало да е тук и да израства като добър студент и спортист…за съжаление ще се върне безжизнен, превърнат в поредната жертва, която майка България отдава, попаднал под поредният нож на представители на същите малцинства, които толкова старателно отглеждаме?! Забележете в Англия, страната която се отрече от Европейският Съюз…защо ли ???!!!“

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply