Тоталният удар на БСП Перник: Единствени от големите партии регистрираха перничанин за водач на листата си – политикът направил най-много за Перник – Станката

БСП си регистрираха листата в Районната избирателна комисия в Перник. Водач на листата е Станислав Владимиров – Станката – единственият перничанин – водач на листа от големите партии с шанс за парламента в Перник, хвалят се социалистите.

„В БСП направихме най-умния ход за тези избори. За първи път от 25-години, БСП имаме перничанин за водач на депутатска листа. Основните ни конкуренти – партиите, които имат шанс да влезнат в парламента, спускат на перничани парашутисти – повечето от морето – хора, които не са стъпвали в Перник“ ,казаха от БСП.

Според социалисти това, че Станката е единствения перничанин – водач на листата от всички големи партии е огромен плюс за тези избори на БСП Перник. Той е един от най-рейтинговите политици в Перник, прочул се, че е направил много в града само за 1 година като депутат в парламента.
Станката
Само за няколко месеца в парламента, Станката намери пари, уреди строежа и завърши изцяло няколко спортни съоръжения в Перник.

„Аз съм си перничанин в кръвта и няма да емигрирам или напускам Перник. Утре перничани от мен ще търсят отговорност. Пълен съм с идеи за Перник и от първия ден започвам да работя за осъществяването им. Ще помагам на Общината винаги, когато се прави нещо за Перник.

В кампанията си ще убеждавам хората, че трябва да вземем града си в свои ръце, да си повярваме, да създадем колективна енергия за развитието на този град и ще успеем“, каза пред zaPernik.com Станислав Владимиров – Станката, водач на листата на БСП в Перник.
02
Ето цялата листа на БСП Перник:
1. Станислав Иванов Владимиров
2. Евдокия Славчова Асенова
3. Любомир Бойков Бонев
4. Евелина Емилова Венкова
5. Венета Симеонова Петрова
6. Петър Атанасов Янков
7. Ива Живкова Борисова
8. Михаил Кирилов Михайлов

Коментари

коментара