Абонати на Топлофикация Перник избухнаха: „Извинявайте“ не ни грее! На софиянци им намалиха сметките, а за нас без парно при минус 20 градуса, нищо!

Перничани са бесни от „тоталната несправедливост“ на Топлофикация Перник. Не стига, че остави клиентите си да бедстват на минусовите температури без парно и топла вода, а дори и не помисли да се реваншира за сметките им. Така, както направи софийската топлофикация, която намали сметките на абонатите си, оплакват се перничани до ZaPernik.com.

„На софиянци им оправиха сметките, а ние нямахме парно при -20 градуса и за нас нищо. Защо така? Да ги нападнем ли като габровци или сами ще се сетят“, пише ядосан абонат на Топлофикация – Перник.

Припомняме, че когато беше кризата за парно и целият град буквално замръзна, директорът на ТЕЦ-а Спасов бе попитан ще има ли компенсации за абонатите на топлото в Перник. Тогава Спасов тактично отклони въпроса с едно изречение, че каквото е навъртяно на топломерите, това ще се плати. Нищо обаче не се спомена за абонатите на договори, които плащат една установена цена за парно и топла вода. Излиза ли, че Топлофикация Перник си прибира месечната такса, въпреки, че хората нямаха парно по време на аварията?

Едно „Извинявайте“ не ни грее, възмущават се перничани.

Be the first to comment

Leave a Reply