Търсите ли някой, който до ви обича истински? Прегазеният на околовръсното в Перник Перо е като нов. Но си търси дом!

Търсят дом за Перо – кучето прегазено на околовръсното в Перник и случайно спасено от минаваща жена. Красивият юнак в момента е възстановен и в добро здраве, но това, което му липсва е дом, в който да бъде обичан. Хората, които се грижат за него се обърнаха към ZaPernik.com, за да помогнем в търсенето на добър стопанин за Перо. 

Перо

Ето и писмото, което получихме:

„През август, миналата година спасих едно куче от Перник и вие бяхте добри да споделите случката и така помогнахте много на Перо и мен. Благодаря ви от сърце и ви моля отново да напишете за него с молба за дом и семейство.
Перо претъпя няколко операции и в момента е напълно здрав и в кондиция прекрасен младеж.  На хотел е в Мещица при една прекрасна дама Надя. Заедно с две приятелки покриваме хотела засега, но това не е вариант за в бъдеще. Перо има нужда от истински дом и семейство. 
Много ще съм щастлива ако заедно приключим историята на счупеното момче Перо от Перник. Благодаря ви от все сърце за големият жест лятото. Перо се подарява на отговорни хора срещу изряден договор за осиновяване, ще бъде кастриран и чипиран. Не се подарява за куче звънче на синджир. Намира се в пернишкото село Мещица, в хотел „При Над„, пише Веси Василева.

02 03

 

Be the first to comment

Leave a Reply