Перничанка избухна: На това му казват училищна закуска! (СНИМКА)

Поредната снимка на гола филия, която учениците получават като безплатна закуска в Перник, взриви социалната мрежа. Кадърът е качен в една от пернишките групи във Фейсбук и за отрицателно време успя да предизвика вълна от гневни коментари.

Жената е постнала една филия с тънко парче кашкавал и колелце морков отгоре. „На това му казват училищна закуска”, възмущава се перничанката Мариета Стефанова, качила снимката.

Голяма част от потребителите са на мнение, че по-добре е децата да не получават никакви закуски, отколкото подобни неща.  „Не ги е срам! То с тая закуска по-добре без закуска!”, гневи се родител.

„Защо трябва да се подиграват с децата ни. По-добре нищо да не им се дава ( то това така или иначе е нищо). Ти пращаш детето си на училище и си мислиш, че ще му дадат нещо свястно за закуска, а то какво се оказва…” и „Мислите ли, че това е нормална закуска за дете, без значение дали е бедно, или не? Това е подигравка”, отбелязват част от потребителите.

„В нашето училище сведоха до минимум този вид „закуска“ – в повечето дни децата получават по 1 ябълка. Според мен това е по-добрият вариант”, пише разочарована майка.

„Че какво и е на закуската , дъщеря ми обожава сух хляб с кашкавалче :))”, отбелязва шеговито друг родител.

Be the first to comment

Leave a Reply