Момчетата на Миньор – Перник излязоха на първа тренировка в снега – СНИМКИ

Футболистите на Миньор (Перник) излязоха на първа тренировка за втория полусезон с нови попълнения. Да подкрепят момчетата на „Стадиона на мира“ бяха председателят на Управителния съвет на клуба и зам.-кмет Йордан Павлов, както и зам.-кметът Денислав Захариев и изпълнителният директор Светлозар Райков.
02
„Играйте освободено за нашия отбор, за нашата легенда. Имате подкрепата на Общината, започва ремонта на сградата със съдействието на Министерството на спорта. Играйте за перничани, те са с широки сърца и ви обичат. Играйте смело, търсете победата във всеки един мач, търсете красивото . Надявам се всяка битка да завършва с победа. Бъдете живи и здрави, всичко е във вашите крака и в съставлението на треньорите, слушайте ги. Знаете кои са те и какво са дали за клуба, аз се надявам, че вие след време ще сте на тяхното място, като постижения“, пожела на момчетата Денислав Захариев.

03
Йордан Павлов също приветства отбора на Миньор. Той им пожела преди всичко здраве, да няма контузии, енергия и много плам във всичкото това, което правят всеки ден .

04
„Нека направим така, че всички наши приятели и граждани да тръпнат в очакване, когато тръгна към „Стадиона мира“, всичко е в наши ръце. Лека работа през настоящия полусезон“, коментира Павлов.
05
Треньорът на клуба Петър Анестиев пожела много късмет на момчетата и да имат пернишкия дух, който в последните мачове е липсвал в отбора.
Светлозар Райков пък ги посъветва да споделят веднага, когато има проблеми, за да се търсят бързи и адекватни решения.

06
„Целта ни е влизане в професионалния футбол, имаме нови имена . Сред тях са пернишки момчета, играли в школите на ЦСКА, Славия Локо -София, които сме си ги върнали“, изрази надежда Захариев.
На първата тренировка на стадиона не липсваха и представители на агитката на „Миньор“, които споделиха, че очакват много победи.
07

Be the first to comment

Leave a Reply