Две перничанки приятелки се борят за Мис сексимвол на годината!

Носителката на титлите „Лейди България” и „Miss Top Of The World” Елизабет Методиева получи нова номинация. Коронованата кралица на красотата се съревновава за титлата „Мис секссимвол на годината”, пише в. „Телеграф“.

В категорията „Мис”, конкуренция са и носителката на титлата „Мис България” Габриела Кирова, както и победителката в конкурсите „Мис България Свят” и „Мис България Вселена” Венета Кръстева.

В категорията най-знойна блондинка се съревновава другата перничанка и Мис силикон Габриела Попова. Тя трябва да пребори фолк дивите Кристиана и Анджелина.

Съревнованието на младите красавици ще продължи до сряда, когато ще бъде избрана победителката.

Освен коронованите красавици още куп известни българки спорят за призовете за най-горещи жени на годината. За най-горещ модел на всички времена спорят Роси Иванова, Теди Бургазлиева и Юлия Юревич.

Също толкова оспорвана е битката и за най-знойна певица, където се съревновават Андреа, Анелия и Лияна.

За секссимвол на годината сили мерят танцьорката Стела Тейлър, плеймейтката Ася Капчикова и моделът Ралица Иванова.

Сред най-желаните мъже пък са Едис Пала, както и носителите на титлата „Мистър България”—Георги Йовчев и Благовест Анев.

Голяма конкуренция има и сред претендентките на титлата най-знойна блондинка. Тук си дават среща Габриела Попова и фолк дивите Кристиана и Анджелина.

За най-гореща актриса се съревновават Анна-Мария от „София ден и нощ”, бившата на Бойко Кръстанов—Снежана Макавеева, и настоящата му половинка и звезда от „Откраднат живот”–Витория Николова.

Източник: blife.bg

Ето и малко пернишка прелест: 

Елизабет Методиева Елизабет Методиева Елизабет Методиева Елизабет Методиева Елизабет Методиева

Елизабет Методиева

Габриела Попова

Снимка: ШОУ
Снимка: ШОУ

Габриела Попова

Габриела Попова наскоро изкачи Рилските езера с приятели
Габриела Попова

 

Коментари

коментара