Огнен ад на ул. Витоша в Радомир: Пежо-факла тръгна само и се блъсна в паркинг, подпали още две коли. Огън изгори къща на баба в Дивля

76
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Три автомобила са засегнати при пожар в Радомир.

Инцидентът е станал тази нощ, около 00, 45 ч. Пламнал лек автомобил „Пежо“,собственост на 18-годишен местен жител. Колата била  паркирана на ул. „Витоша“. В резултат на огъня пежото тръгнало само и се насочило към близкия паркинг. От него се запалили още два автомобила – „Рено Клио“ и „Ситроен Пикасо“. Пламъците били потушени от екип на РСПБЗН – Радомир. Причината не е установена.

Започнато е досъдебно производство.

Къща е горяла в земенското с. Дивля.

Пламъците тръгнали на 10 декември, около 08,00 ч. Малко по-късно бил подаден сигнал в пожарната и се насочил екип от огнеборци към мястото. Сградата е собственост на 73-годишна перничанка. Унищожени са 20 кв. м. каратаван, дюшеме 50 кв.м., дървена дограма, опушени стени и имуществото в 3 от стаите. Причината не е установена.

Започнато е досъдебно производство.

Къща е горяла на ул. „Нови пазар“ в Перник.

Пламъците лумнали на 10 декември, около 12, 00 ч. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Изгорели са дървена дограма, шкаф с инструменти и са опушени стените на имота. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply