Ученици от ПМГ Христо Смирненски се наредиха до Стоянка Мутафова и водещата Гала с награда „respect“ за принос в сбъдването на детски коледни мечти

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Ученици от ПМГ Христо Смирненски с голямо отличие!

На 08.12.2016г. се проведе официално награждаване и бяха раздадени наградите „respect“. Пернишките ученици от ПМГ имаха честта да приемат тази награда като принос за това, че всяка Коледа сбъдват детските мечти.

На награждаването присъстваха представители от класа, директорът на училището г-жа Емилия Грозданова и бившата им класна г-жа Данка Владимирова. Учениците бяха истински щастливи, че някой е оценил това, което правят за трета поредна година, въпреки че тяхната единствена цел е да накарат някой да се почувства значим и обичан на най-светлите празници.

3

На награждаването бяха отличени още известни лица като: телевизионната водеща Гала, страхотната актриса Стоянка Мутафова и много други. Учениците са горди с тази награда и се надяват да успеят да мотивират повече хора да бъдат по-добри и да помагат повече, съобщиха за ZaPernik.com  от училището.

Be the first to comment

Leave a Reply