Рецидивист застава пред съда за кражба на колело, съдят дрогиран шофьор от Радомир и мъж и жена, крали от хипермаркет

На 18 октомври тази година, от вход на жилищен блок в пернишкия кв. „Твърди ливади“ бил откраднат велосипед марка „Реактор“. Служители на Първо РУ започнали разследване. В резултат на проведени множество издирвателни и порцесуално-следствени действия е установен и задържан извършителя на деянието – 46-годишвият Д.Н – Войната. Мъжът е криминално проявен, познат предимно с кражби, наркотични вещества и унищожаване и повреждане на имущество. Осъждан е и е изтърпявал ефективни наказания. Привлечен е като обвиняем и е задържан за 72 часа с прокурорско постановление. Предстои да му бъде поискан постоянен арест.

26-годишен отива на съд, защото карал кора дрогиран

На 25 ноември тази година, в гр. Радомир, на ул. „Р. Даскалов“ бил проверен „Нисан Примера“, управляван от 26-годишният Д.А. от гр. Радомир. При изпробването му с техническо средство било установено, че кара под въздействието на наркотично вещество – марихуана. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“. Грози го лишаване от свобода от 1 до 3 години и глоба от 500 до 1 500 лева.

Мъж и жена ще отговарят за кражба от голям магазин в Перник.

Вчера, в полицията били подадени два сигнала от служители на хипермаркет в областния град, че двама са откраднали стоки от магазина. След касова зона били задържани 58-годишният Ж.М. и 42-годишната А.К., двамата от областния град. Мъжът откраднал парфюм, а жената хранителни и нехранителни продукти. Ж.М. е познат с използване на неистински документ. Работата по документиране на случаите продължават служители от Първо  РУ – Перник.

Be the first to comment

Leave a Reply