Ден преди Бъдни вечер, публично обсъждане на Бюджет 2017 на Перник! Дойде времето перничани да заявят своите желания за това как да изглежда градът им и как да бъдат разходвани данъците им през следващата 2017 година

Дойде времето перничани да заявят своите желания за това как да изглежда градът им и как да бъдат разходвани данъците им през следващата 2017 година.

Община Перник  кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на 23.12.2016 г. (петък) от 10.00 ч. в Конферентната зала на Общински комплекс „Дворец на културата” НА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ на проекта за бюджет за 2017 г. на Община Перник.

„Уважаеми съграждани, предстои приемането на бюджета на Община Перник за 2017 година.  По традиция това става след обществено обсъждане с местната общност. Водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето, и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите, очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за включване в Бюджет 2017 на Община Перник. Материалите по проекта за бюджет 2017 г. са публикувани на сайта на Община Перник. ОЧАКВАМЕ ВИ“, се казва в поканата.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply