Първо в ZaPernik.com: След десетилетия мрак и страх в жените, които работят в София, Община Перник освети района на гара „Разпределителна“ с 20 нови лампи

Вече е факт осветлението по пътя към железопътна гара „Разпределителна“  под квартал  „Тева“

Вече е факт осветлението по пътя към железопътна гара „Разпределителна“  под квартал  „Тева“. Поставени бяха  20  броя осветителни тела, които ще осветяват  тъмния участък от светофара на квартала до самата гара. Предложението за поставянето им  бе направено от  общинския съветник от ГЕРБ Андрей Павлов. Проектът беше изпълнен в много кратки срокове, след като кметът на Община  Перник д-р Вяра Церовска даде разреше ние да бъде задействана процедурата .

1

„Това е проблемен участък, който съществува от много години. По този път ежедневно преминава голям поток от хора, а до сега никога не е имало осветление. С наближаването на зимата и намаляването на деня, такова осветление е още по- необходимо. Аз съм изключително доволен, че успяхме да поставим улични лампи там, убеден съм че те ще бъдат в огромна полза на жителите на квартал „Тева“,  и не само. Това ще създаде един по-благоприятен достъп до гарата за перничани“, сподели Андрей Павлов.

2

5 3 4

Be the first to comment

Leave a Reply