Пернишки миски се „хванаха за джуките“ коя от тях представи България в Колумбия

Пернишки миски се „хванаха за джуките“ в спор за конкурса „Мис Самър Интернешенъл“, който се проведе в Колумбия. 

Габриела Попова и Мелинда Сайдия – две хубави момичета от Перник – участваха на конкурса в Колумбия. И двете се върнаха като победителки от поредният конкурс за красота.

По време на конкурса Габриела Попова се похвали, че са я избрали да представя България, а в последствие и Балканите. От Колумбия се върна с коронка.

Габриела Попова

Мелинда Сайдия също не остана по-назад.

Мелинда Сайдия

Скандалът между двете перничанки гръмна обаче след участието на Мелинда Сайдия в „Часът на Милен Цветков“, където бе представена като „българката, покорила международен конкурс за красота в Колумбия“.

Мелинда Сайдия

В предаването Мелинда съобщи, че е спечила титлата „Мис Самър топ модел“.  На въпрос на водещият перничанката заяви, че е против естетическите корекции на млади момичета, които само зариди модата си слагат джуки.

Конкурентката на Мелинда със сочни устни – Габриела Попова обаче се припозна в изказаното мнение и избухна в социалната мрежа:

„Изумена съм как може в рамките на една минута човек да изрече толкова много лъжи. Става въпрос за участието на Мелинда Сейдия в „Часът на Милен Цветков“. С нея бяхме заедно на конкурса „Miss Summer International 2016″ в Колумбия, но е нелепо да твърди, че е представила България и се е окичила с титли. Без да бъда нескромна ще отбележа в полза на истината, че аз представих страната ни и си тръгнах с короната на „ Miss Summer Europa”. Обиди ме и фактът, че човек, с когото съм спала в една стая говори индиректно за моите силиконови „джуки“ и корекции. Странно ми е, че с една лента от конкурс хората забравят откъде са тръгнали“, написа Габриела Попова.

Габриела Попова

Под статуса на Габи обаче, освен морална подкрепа, тя получи и послание от приятел: „Против съм да се карате за глупости. Държа и на двете ви“.

 Габриела Попова стана известна с титлата си Мис Силикон, като и като двойничка на Барби. Мелинда Сайдия пък спечели приз в конкурса Лейди България, където участваше заедно с друга перничанка – Елизабет Методиева. Отделно Сайдия налага свой бранд „Мелинда“, като саморъчно рисува върху дрехи, чанти и обувки.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply