Цяла армия от над 15 000 души на епична битка в ПЕРНИК

Легионери завладяха Перник! Над 15 000 участници в епичния Legion Run

Над 15 000 търсачи на приключения се събраха тази събота в Перник за най-голямото събитие по рода си в Югоизточна Европа – Legion Run. Участниците се изправиха пред 7-километрово трасе, изградено на мотокрос пистата, което включваше десетки препятствия с кал, вода, бодлива тел и още много.

10-годишен юбилей с грандиозен концерт

По случай 10-годишнината на Legion Run, организаторите подготвиха специален безплатен концерт с участието на DJ Doncho, 100 KILA, FYRE, DJ Mati и DJ Dopamine, които забавляваха тълпата с енергични изпълнения.

Община Перник също в играта

Община Перник се включи със свой отбор в предизвикателството, демонстрирайки ангажимента си към спортните и културни инициативи. Секретарят на общината, Мартин Жлбинков, поздрави участниците и подчерта, че Перник винаги ще подкрепя събития, които обединяват и вдъхновяват хората.

Преживяване за цял живот

Legion Run не е просто състезание, а преживяване за цял живот. Участниците се изправиха пред екстремни предизвикателства, които ще запомнят завинаги. Специално подготвеното трасе и уникалната атмосфера превърнаха събитието в истински празник на силата, волята и общността.

Събитието е доказателство, че Перник може да бъде домакин на мащабни международни прояви, привличайки хиляди участници и зрители от цяла Европа.

СНИМКИТЕ говорят сами за мащаба на емоцията: