Земенската хубост Вероника Стефанова изкара трето висше. Мис България, модел, балерина, бизнес дама и майка на две деца – иска да стане и политик

Преди време Мис България 2017 завърши специалностите политически науки и финанси, има интерес и в правото. Вероника Стефанова, която е от град Земен не крие, че един ден би искала да влезе в политиката.

Мис България е умна и красива! Носителката на титлата от 2017 г. Вероника Стефанова вече се гордее с третото си висше образование.

Снимка: Фейсбук

Тя се дипломира като магистър по икономика преди броени дни и продължава да оборва тезата, че миските разчитат единствено на красотата си. Вероника е майка на две момиченца, но въпреки това намира време за лекции и изпити. Красавицата е всестранно развита – има салони за красота, продължава кариерата си на модел, обича да кара спортни коли и танцува балет. Преди време тя завърши специалностите политически науки и финанси, има интерес и в правото. Вероника не крие, че един ден би искала да влезе в политиката, но до този момент не е избрала към коя партия да се присъедини. Тя е пълна отличничка и с лекота взима държавните си изпити.

Снимка: Вероника Стефанова, Фейсбук

Красотата не е решаващ фактор, всичко зависи от знанията, интелекта, възможностите от това до каква степен си амбициозен и подготвен – казва миската пред „България Днес“. – На красивите жени винаги им се налага да се доказват двойно повече от останалите, защото много често са подценявани. Познавам много красиви жени, които са интелигентни и не се връзват с наложения стереотип.“