ОГНЕБОРЦИ НА КРАК! 250 бали фураж станаха на пепел. МАН се подпали в движение, гръмна ел табло, а час след полунощ Форд изгоря като факла на улица в ПЕРНИК

Вчера пернишките огнеборци бяха на крак, борейки се с четири пожара с материални загуби.

Пожар в Черна гора!

Сигнал за горяща селскостопанска постройка в пернишкото с. Черна гора бил подаден вчера, около 17, 13 ч. на тел. 112. Три екипа огнеборци от РСПБЗН – Перник реагирали незабавно.  Пламъците били локализирани, но въпреки бързата намеса са изгорели около 250 бали фураж и 100 кв.м. покривна конструкция. Причините за пожара са в процес на установяване.

Пожар в движение!

Около 20 минути по-късно, в пернишкото с Боснек по време на движение пламнал товарен автомобил „МАН“. Причината е техническа неизправност. Засегнати са калници, ремъци и около 2 кв. м. кече. 

Електрическо табло в пламъци!

Електрическо табло е изгоряло в пернишкия кв. „Христо Смирненски“ Причината е техническа неизправност. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети. 

Уличен вадализъм!

Тази нощ, около 01, 00 ч. бил получен сигнал на тел. 112 за горящ лек автомобил на ул. „Палма“ в областния град. Пожарникари и полицаи посетили местопроизшествието. На място е установено, че напълно е изгорял лек автомобил „Форд“, а товарен автомобил „Фиат“ бил с разбити стъкла. Причините за случилото се са в процес на установяване. Извършен е оглед на местопроизшествието от разследващ полицай на Първо РУ и работата продължава.