7% по-евтини парно и топла вода в Перник още от този месец

Преди дни Комисията за енергийно и водно регулиране обяви решението си за промяна в ценовите нива на топлинната енергия, като за всяко работещо топлофикационно дружество на територията на страната бе определена индивидуална цена, която важи за 1 година, считано от 01.07.2024.

„Абонатите на Топлофикация Перник са сред „печелившите“, които ще се ползват от битова гореща вода и централно отопление на 7% по-ниски цени в сравнение с действащите до края на месец юни. Това със сигурност ще се усети по сметките, които ще получат нашите клиенти още следващия месец.“ заяви инж. Чавдар Стойнев изпълнителен директор на Топлофикация Перник.

Изпълнителният директор посочи, че за допълнително намаляване на месечните разходи за парно и топла вода клиентите им могат да се възползват от няколко промоционални програми, които предприятието предлага при покриване на определени условия.

Инж.Чавдар Стойнев горещо препоръча използването на договора „Равни вноски“, тъй като с прилаганите при него отстъпки, освен удобство при разпределението на месечния семеен бюджет, действително се постига една от най-ниските цени за парно и битова гореща вода в страната.

С намалението от 7% новата цена на топлинната енергия за битовите абонати на Топлофикация Перник е 107,59 лв/Мвтч без промоциите и отстъпки.