Младата пернишка банда Sink Below разклатиха Перник на Джулай Морнинг

Новата местна група „Sink Below“ беше изненадата на тазгодишния Перник Рок Фест. С мощно и иновативно изпълнение, те изумиха присъстващите и учредиха позицията си като обещаваща сила в модерната метъл музика, показвайки, че метъл духа в Перник все още е жив и силен.

Мнозина ги определиха като най-запомнящата се група на фестивала заради комплексността на музиката, комбинирана с енергията, която излъчваха от сцената.
„Въпреки отсъствието на хедлайнърите /група „Фактор“, които се оттеглиха поради здравословни проблеми/, бяхме въодушевени от броя присъстващи, дошли да послушат твърда музика и да покрепят и по-малките групи“ сподели фронтменът на групата след концерта.

„Създаде се доста приповдигната фестивална атмосфера, което още повече ни мотивира да дадем всичко от себе си, като мисля, че говоря от името на всички колеги, с които споделихме сцената днес“.
Групата готви турне с концерти в България и чужбина, а междувременно феновете могат да слушат дебютното им EP „The Surface“ във всички онлайн музикални платформи.