БОЛНИЧЕН ТРУС: Пернишката болница Рахила Ангелова сменя шефа си – дългогодишният директор Анатоли Митов, приближен на бившата кметица Вяра Церовска, се очаква да бъде уволнен, на негово място ще бъде назначен здравният ас Емил Ненков, близък до кмета Станислав Владимиров, с цел да възстанови репутацията на болницата и да върне пациентите, предпочитащи лечение в София

Пернишката болница Рахила Ангелова е разтърсена от мълнеоносен слух. Дългогодишният директор на болницата Анатоли Митов – човек на бившата кметица Вяра Церовска се очаква да бъде уволнен, а на негово място да бъде назначен – здравната звезда на Перник Емил Ненков, който сега е директор на Профилатроума в Перник, научи сайта „За Перник“.

Очаква се рокадата да бъде извършена до 2 месеца.

В болницата вече започнаха шушуканията. Днес Анатоли Митов е пуфтял по коридорите, разкриват работници там.

Емил Ненков, който се очаква да бъде новия директор на най-голямото здравно заведение в Перник е човек до Станислав Владимиров – Станката и заедно въстановиха от фалит и закриване Пернишкия Профилакториум.

Назначението на Емил Ненков би било надежда болницата в Перник да се изправи на крака. Последните години тя влизаше в новините, дори националните, с негативни поводи, а перничани масово избягваха болницата и предпочитаха да се лекуват в столицата София.

Следим темата!