ДИСЦИПЛИНА В ОБЩИНАТА: Младият секретар Мартин Жлябинков изпълни обещанието си – противопожарната система в Община Перник е в пълна готовност, пушенето е забранено, проведена е евакуация с реален дим, чиновниците са чипирани за контрол

Секретарят на Община Перник Мартин Жлябинков си изпълни думата. Само няколко дни, след като се разбра, че ще приведе противопожарната система в Общината в пълна активност и тотално ще спре пушенето на чиновниците – ето, че това вече е факт!

Макар, че чиновниците от Община Перник, които бяха се научили да си пушат по стаите възроптаха, Мартин Жлябинков – младата надежда на Общината удържа на натиска и включи цялата противопожарна система в пълна работна готовност.

Вече няма да се пуши по етажите, както се правеше няколко мандата.

Днес, в сградата на Община Перник се проведе реална възтановка с новата противопожарна система с реален дим, който имитира пожар.

Системата се задвижи, а служителите на Община Перник бяха еваукирани профилактично, за да се научат как се прави.

От днес пушенето в небостъргача на властта е мираж, а служителите са чипирани и ще идват на работа. Остава само да се научат вежливо да обслужват перничани, което е най-голямата мечта на младия Мартин Жлябинков – дясната ръка на кмета Станислав Владимиров.