КУТИЯТА НА ПАНДОРА СЕ ОТВАРЯ: Руди Гела хвърли бомба за задкулисния бизнесмен Орлин Алексиев, който живее в ПЕРНИК: Слави е близък с хора от ДПС. ИТН е създаден с цел да не позволи истинска промяна

Лидерът на партия МЕЧ Радостин Василев – Руди Гела, хвърли страшна бомба за политическия инженер от Перник Орлин Алексиев. Както много хора знаят, Алексиев живее в полите на Витоша, в пернишкото село Делта Хил и оттам дърпа конците на политическия проект Има такъв народ. 

Хората, които са виждали Слави Трифонов в Делта Хил е било точно защото гологлавия шоумен е идвал на крака / когато е могъл / при Орлин Алексиев.

Какво са говорили двамата, само те си знаят, но сега Радостин Василев разкрива част от задкулисния живот на страната и в частност това, което се случва на пернишка територия -инжинерството на проекта ИТН.

Пред сайта ПИК, Радостин Василев разкрива, че Орлин Алексиев има няколко депутата в ИТН.

Ето какво казва Василев:

Колко близки са Слави Трифонов и Орлин Алексиев?

Дълбоко убеден съм, че целият проект на ИТН е замислен предварително и стратегически. Той е под влиянието на бизнес кръгове около ГЕРБ, а самият Слави е близък с хора от ДПС. ИТН е създаден с цел да не позволи истинска промяна и да има начин моделът Брисоов и Пеевски да възкръсна във времето. Слави Трифонов е големият виновник това да се случва. Той имаше голямо мнозинство, но не желаеше да прави никакви коалиции. Сега щял да прави експертни кабинети, но сега от позицията на 100 хил. гласа, а тогавя имаше 650 хиляди. Еднолично негово решение е да дръпне шалтера на парламента. Той свали кабинета от икономически подбуди.

Орлин Алексиев е човекът, за който Слави призна, че е дългогодишен приятел и имаше негови работници, които бяха депутати. Виктория Василева сподели, че Слави й е дал 6-7 души в списък, които трябвало да бъдат на избираеми позиции и според нея тези хора били на Орлин Алексиев.

Слави не обича хора както мен със собствено мнение, обича да има роби.