ПЕРЕСТРОЙКА НА КАДРИТЕ! ПЕРНИШКИ политик от ППДБ започна да се трудоустроява на друго място в Перник, преди да са го изхвърлили от старото

Владимир Русев
Владимир Русев

Пернишкият политик Владимир Русев, който сега е зам.областен управител на Перник от квотата на ППДБ, започна да си търси друга работа, в която да се трудоустрои, усещайки, че ако ГЕРБ или някой друг направи правителство ,ще изхвърчи от поста си, научи „За Перник“. 

Формацията, която представлява Владимир Русев – ППДБ обяви окончателно, че минава в опозиция, което значи, че нейните кадри по места ще бъдат махнати от този, който дойде на власт.

За да се подсигури в аванс, Владо Русев е решил да си намери нова работа, докато още е „някой в града„. Той си е харесал поста – директор на Двореца на културата в Перник.

Владо е правел совалки в Община Перник, която стопанисва Двореца на културата и ги е натискал да направят нов конкурс за директор, на който конкурс да бъде назначен той.

В момента директор на Двореца на културата е Петьо Фетфов. Той заема поста вече над десетилетие. Заплатата не е висока, но пък директора е рядко сменяем.

Владо Русев, преди да стане заместник областен управител на Перник се занимаваше с читалищна дейност.