Домашно насилие в ПЕРНИК: Дъщеря наруши заповед да не се доближава до майка си.Жена пребита от приятеля си звъни на 112. Семеен скандал между съпрузи завърши с побой, били пред развод

Шокиращи случаи на домашно насилие влязоха за пореден път в криминалната хроника на Перник: Трима задържани за побой и нарушения на заповеди за защита. 

Дъщеря наруши заповед да не се доближава до майка си

Снощи след 22:00 ч., 59-годишната перничанка подаде сигнал за неизпълнение на заповед за незабавна защита. На място полицаите от Първо РУ установиха, че нарушителката е 37-годишната дъщеря на жената. Полицаите задържана за 24 часа дъщеря й и е образувано бързо производство.

Жена пребита от приятеля си звъни на 112

Само 20 минути по-късно, на тел. 112 се обади 39-годишна жена от кв. „Стара чешма“ в Перник, която съобщи, че е била пребита от 39-годишния си приятел с постоянен адрес в Брезник.

Жената е освидетелствана в спешното отделение и освободена за домашно лечение. Нападателят напуснал мястопрестъплението, но е задържан в Брезник за 24 часа. Разследването продължава.

Семеен скандал между съпрузи завърши с побой, били пред развод

Тази нощ, около 00:45 ч., в радомирското село Долна Диканя избухна семеен скандал, завършил с побой. 54-годишният мъж причини на 53-годишната си съпруга травма на главата и синини.

Оказа се, че това не е първият инцидент между съпрузите, които са в процес на развод.

Мъжът е задържан за 24 часа с полицейска заповед и е започнало бързо производство