Приютът на ПЕРНИК търси приемни домове за малки кученца – всичко е подсигурено, от вас се иска място и любов

Общински приют-гр.Перник има нужда от приемни домове. Търсят се приемни домове за изхвърлени кученца, съобщи във фейсбук Мирослава Дженова.

Въпреки кампанията за безплатна кастрация на домашни животни в Пернишко, все още некастрирани кучета раждат, а популацията им се изхвърля до коша за боклук или в някое крайпътно дере.  Откритите от доброволците кученца обаче са прекалено малки и средата в общинския приют е опасна за тях. Именно затова се налага те да са в изолирана среда докато не получат необходимите ваксини и не укрепнат.

Мирослава съобщава, че от приюта подсигуряват на приемния дом храна, ваксини, обезпаразитяващи, както и всичко което е нужно. Възможно е и заплащане по договаряне.

Апелът е отправен към всички добри хора, към семейства с деца или възрастни пенсионери, които обичат животните и искат да направят добро, а защо не и да зарадват децата си с временен домашен любимец:

Здравейте, обичащи животните хора.
‼️Общински приют-гр.Перник има нужда от приемни домове.
✅️Приемния дом е мястото където да настаним намерените изхвърлени кученца преди да ги приемем в приюта, за да получат необходимите ваксини в по здравословна среда.След това им търсим домове и шанс за щастлив живот.
✅️Ние ще подсигурим храна,ваксини,обезпаразитяващи,както и всичко което е нужно.
‼️Възможно е заплащане.По договаряне.
✅️Подходящи са също възрастни хора и семейства с деца със специални потребности.
🐶🥰Любовта и грижата за животните е лек за душата.
✅️Ако сте от района на Перник ,имате голямо и състрадателно сърце,кътче във вашия дом и искате да ни помогнете може да ни пишете или да се свържете с приюта.
Благодарим Ви от ❤️❤️❤️❤️❤️.
‼️Бъдете добри,помогнете на безгласните,станете доброволец.

Безотговорността към живота продължава…

Междувременно, поредните кученца са изхвърлени на произвола, осъдени от стопанина си да умрат бавно и мъчително в жегите. Случаят е от квартал Тева.

9 изхвърлени кучета до полигона 9 бебета в нищото.
Прибрани са до утре повече не мога. – пише Йорданка Иванова в групата на квартала.