Бившата възрожденка Гунчева се изцепила гей парада да се преместил в Перник

Бившето острие на партия „Възраждане“ Елена Гунчева отново предизвика обществено възмущение с последните си изказвания. Този път тя заяви: „Евроатлантици, да си знаете, че споменаването и призивите за прайда са безопасни само до околовръстното на София. Ще ви призная, ако направите прайд в Перник.“

ZaPernik.com защитава както града, така и съсловието, което Гунчева се опитва да обиди

Елена Гунчева явно не забелязва, че в Перник, както и в много други градове на страната, вече има гей парад, макар и не в традиционния смисъл. Политическият “ гей парад“ на патриотичните формации, около които тя гравитира, е не по-малко скандален. Това се вижда в постоянното излагане на членовете на „Възраждане“, откъдето произлиза самата Гунчева.

Неадекватността на изказванията и действията на „Възраждане“ Перник например е много по-голяма от тази на две жени, прегърнати на площада и борещи се за права едната да може да погребе другата, ако не дай си боже почине.

Преди месеци възрожденските патриоти в Перник се изложиха тотално, като твърдяха, че дървената дограма на Двореца на културата в Перник е заменена с алуминиева, без да могат да направят разликата. Това какво е ако не политически гей парад?

Гей парад е 400 пернишки патриоти да гласуват за ИТН, а на други избори за ДПС, както се случи последните два избори в града ни.

Истинският „гей парад“ не е на улиците, а в партийните офиси и парламента, особено в патриотичните формации. Те не само се излагат с некомпетентността си, но и външно приличат на това, което критикуват – тънки устни, чупки в кръста, тънки гласчета и тотална политическа обърканост.

Просто едно време имаше Дим Дуков, а днес има Димо Димов. По-възрастните читатели ще ни разберат.  

Политиците-патриоти не знаят политическите си ориентации, нито могат да се определят. По-объркани са от Емили Тротинетката. Не знаят – ваксинирани ли са или не са, пръскани ли са от небето или не са, крадат ли партийна субсидия или не, патриоти ли са или руски агенти.

Там са истинските гей паради, драга Гунчева и вие, макар, че изпаднахте, не правите изключение. 

Всъщност Елена Гунчева, с мъжкарското си поведение, което контрастира на женските й дрехи също би била добре дошла на гей парада. Където и да се провежда той. Преди да плюе едно съсловие хора или град, нека погледне себе си и околните й.