Полицаи от Перник ритат топка за празника на МВР

С турнир по футбол между подразделенията на ОДМВР – Перник стартират празничните прояви по повод професионалния празник на служителите от МВР – 05 юли

От днес до 28 юни 2024 г. ще се проведе футболен турнир между подразделенията на ОДМВР – Перник, посветен на професионалния празник на служителите от МВР – 05 юли. Срещите ще се играят на спортната площадка под стадион “Миньор” гр. Перник на 19, 21, 24, 26 и 28 юни 2024 г., от 08, 00 и 09, 00 ч. Надпреварата за трето и четвърто място е на 28 юни от 08, 00 ч., а финалът на същата дата, от 09, 00 ч.

Освен футболен турнир, са организирани и турнири по тенис на маса и стрелба с пистолет.

Първият ще се проведе на 01 юли, а вторият на 02 юли 2024 г. Във връзка с отбелязване на празника ще бъдат обявени Дни на отворените врати в районните управления и ОДМВР. Всички, които имат желание да посетят полицейските управления и да се запознаят отблизо с работата на органите на реда могат да го направят след предварителна заявка на телефони, посочени на интернет страницата на областната дирекция или чрез полицейските инспектори и инспекторите от Детска педагогическа стая..

Награди! 

Финалът на мероприятията ще бъде на 04 юли, когато на тържествено събрание в сградата на областната дирекция ще бъдат наградени служители, за проявен изключителен професионализъм при изпълнение на служебните си задължения и за съществен принос в осигуряване на добър обществен ред и сигурност на гражданите от региона. Ще бъдат връчени и наградите от провелите се три турнира – футбол, тенис на маса и стрелба с пистолет.