Антония Петрова чукна шест години брак на балон в небето

Антония Петрова като истинска богиня в небето, а съпругът и Ивайло целува покорно ръката й като простоземен

Шест години от мига, когато съдбата ни събра на 17 март. Помня този ден сякаш беше вчера. Три месеца по-късно, на 17 юни, казахме „да“ на мечтана плажна сватба в слънчева Гърция.

Това написа миската Антония Петрова-Батинкова от Перник, която твърди в профила си във Фейсбук, че е от Пазарджик.

Антония отпразнува със съпруга си Ивайло годишнината по особено романтичен начин – с вечеря на балон по залез слънце, видя zaPernik.com.

„Оттогава всяка година празнуваме нашата любов с романтични пътешествия по света. Независимо дали сме в екзотични страни или големи метрополиси, любовта ни става все по-силна и по-дълбока.
Благодаря ти, че си моята половинка и спътник в живота. Очаквам с нетърпение всички бъдещи моменти и спомени, които ще създадем заедно. Само се чудя, какво може да измислим след една година“ – пише Антония Петрова, която качи зашеметяващи кадри от празничната си вечеря.

На снимките Антония и Ивайло блестят в цветовете на залеза, но с просто око се вижда, че фотосите са силно ретуширани, а изкуствената усмивка на перничанката засенчва дори и осанката на любимия й мъж.

Антония Петрова най-накрая откри любовта в лицето на бизнесмена Ивайло Батинков и го дари с две момчета. Преди това Петрова имаше скандална връзка с руснак, а драмите им тогава достигнаха и до публичното пространство. Това обаче вече е минало и зад гърба на Мис България и Мис Русия.

Честита годишнина!