ДВАМА ПЕРНИЧАНИ: Ива Давидова и Яни Янков предизвикаха фурор на частно парти

Звездно парти в чест на 30-годишнината на българска фирма събраха на една сцена двама перничани: народната певица Ива Давидова и участникът в „Звезде Гранда“ – Яни Янков, разбра ZaPernik.com.

Сензационно събитие се състоя на частно парти по случай 30-годишнината на голяма българска фирма, която има партньори в Сърбия и Македония. Собствениците си пожелаха да поканят най-добрите български изпълнители на сръбски и македонски песни и се спряха на двама таланти – перничаните Ива Давидова и Яни Янков.

Велико признание и незабравим купон!

Парти вечерта беше изпълнена с живот и музика, докато звездите пяха часове наред на пълен лайф. Един от най-запомнящите се моменти беше изпълнението на хита „Йорговани“, което собствениците пожелаха да бъде изпято заедно и без никакви репетиции. Въпреки липсата на подготовка, изпълнението беше перфектно изпълнено от Ива и Яни.

Ива Давидова сподели за ZaPernik.com:

„Голямо признание за нас! И страшен купон на пълен лайф, пяхме часове. „Йорговани“ самите собственици искаха да го изпеем заедно и на прима виста без никакви репетиции я изкарахме.

Аз много подкрепям Яни за таланта му, за мен е истинската Zvezde Granda и дори там му пожелах много славен път, защото с този талант го заслужава. И най-вече перничани трябва да се подкрепяме и да си почитаме талантливите хора.“