Огромен скандал гръмва в Пернишко училище

Страшен скандал ще гръмне до часове в Руското училище в Перник, научи сайта „За Перник“.

Учител е понижавал умишлено оценки на ученички, а после ги водел в тях на „консултации“, жалват се децата и техните родители. Директорката на училището вече има получени няколко сигнала и ще свика родителска среща най -скоро по темата.

Учителят също така се държал предизвикателно в час , като ял дюнер и сравнявал соса , който капел от дюнера с неприлични асоциации. Отделно си разкрачвал краката на бюрото пред децата и други.

Същият учител се оказва е този , който по време на предизборна кампания разпространи клипът „Пионери , комсомолци“ и го е дал на лидера на „Да България“ в Перник Георги Недев , който го качи във фейсбук с опит да го политизира и да се опита да навреди на определени политици , като им поиска оставката , задето са били публика на тържество на Руското училище. Тогава скандалът гръмна в цяла България, тъй като децата се опитали да пресъздадат различните епохи , в които е съществувала сградата на училището им и избраха да пресъздадат комунизма по нелепия начин с песен за комсомолците.

Сега Руското училище е изправено пред угрозата да се справи с новия проблем със същия учител и да установи – има ли педофил в школото си или просто перверзен учител , който извършва непристойни дейности в клас и извън него.

Кутията на Пандора в Руското училище е отворена , следим темата с интерес!