Яни Янков е знаел, че ще отпадне на финала

Яни Янков е знаел, че ще отпадне на финала на сръбското музикално шоу „Звезде Гранда“, но въпреки това е безкрайно доволен и щастлив, че се е класирал сред най-добрите певци на Сърбия. 

„Аз знаех, че ще отпадна от финала, защото сам си давах сметка, че конкурентите от Северна Македония бяха по-добри от мен. За мен е чест, че стигнах дотук в този изключително труден и професионален формат. Пето място е победа за мен и аз си тръгвам от шоуто с една огромна лична моя победа, щастлив и удовлетворен“, коментира Яни Янков.

Момчето от Перник се представи изключително достойно и обедини не само перничани, но и всички българи. Дори една от  националните телевизии специално излъчи финала на сръбското шоу, за да може да гледаме Янко, както го наричаха в Сърбия.

Приключението „Звезде Гранда“ за Яни премина, но бъдещето тепърва е пред него. Той вече е изградена звезда и е категоричен, че ще продължи да се занимава с музика.

Перничанинът Яни признава, че най-голямата му победа е любовтта и подкрепата на всички. По време на финала Яни споделя, че през цялото време са му се стичали сълзи от гордост.

И има защо – той е първият българин участвал в „Звезде Гранда“ и достигнал до финалите!

Яни Янков обаче признава, че неговите конкуренти от Северна Мекедония били по-добри певци от него, а една от тях заслужено спечели сръбското Гранде.

След вълнуващата вечер, която преживя в Сърбия, Янко написа във фейсбук:

Скъпи приятели, наистина не мога да отговоря на всичките съобщения и се извинявам! Вчера бях най-гордия участник във финала! Получавах снимки както от всички краища на България така и от близките градове в Сърбия, как БЪЛГАРИ гледат предаването и стискат палци и ме подкрепят! Участието ми във финала за мен е победа! Вече съм изпълнител на Гранд и тепърва ще работим върху това, да се правят хубави и стойностни песни! За мен и това е победа! Но, най-голямата победа от предаването и тази 1 година сте вие! Вчера през цялото време ми се стичаха сълзи от гордост! БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!
Да живее БЪЛГАРИЯ! ❤️🇧🇬