Кирил Петков направи лично видеообръщение към перничани

Кирил Петков
Кирил Петков

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков отправи обръщение към жителите на Перник, в което подчерта важността на сътрудничеството между общините и националните институции за решаване на ключови проблеми за региона. Петков изрази своята ангажираност към перничани и обеща активно участие в подобряване на връзката между Перник и София, като отговори на най-обсъждания въпрос: Дали Бойко Рашков би влязал като народен представител от града ни, ако ППДБ имат депутат от 14 МИР.

Приятели от Перник, здравейте!

През последните дни се запознах с много от вас и видях, че вие сте корави хора, хора, които са свикнали да си решавате проблемите сами. Но също така разбрах, че има много проблеми, които не могат да се решат само от Перник – много от вас работят в София и повечето от проблемите са свързани именно с връзката между София и Перник.

Това, което аз ще направя, е да работя с вашия кмет, с кмета на Столична община и с когото трябва на национално ниво, за да се опитам да помогна за тяхното разрешаване.

Знам, че в Перник се говори, че ако гласувате за мен, ще влезе Бойко Рашков. Най-вероятно точно така ще стане, но това да не ви притеснява. Първо, той е важен за антикорупционната политика в цяла България, но второ – това не отменя моя ангажимент към вас.

Аз съм водач от Перник и следващия път, когато се появя в Перник, искам да съм с високо вдигната глава, не заради нещо друго, а защото съм решил някои от вашите проблеми. Разчитайте на мен – много от вас вече имате моя личен телефон. След тази кампания слагам Перник в сърцето си.

Благодаря ви!