Антония Петрова завърши трето висше

Пернишката хайлайф персона Антония Петрова изненада всички с новината за завършването на третото си висше образование! Вчера тя гордо сподели постижението си в социалните мрежи, качвайки множество снимки от тържественото събитие.

След Международни икономически отношения и Право, дойде време и на Публична администрация и Здравен мениджмънт,“ написа миската. „Първите си две образования завърших едва на 25 години, но работата ми в сферата на здравеопазването ме провокира преди 2 години да запиша поредната си магистърска степен, за да бъда още по-квалифицирана и от помощ на хората в тази благородна професия – медицинската.“

С тази тапия, Антония Петрова може да се кандидатира за директор на болница.

Антония Петрова допълни радостта си с клипче, в което както на 25 години тя и колегите й хвърлят академичните си шапки високо в небето.

Вярвам, че развитието и усъвършенстването са процес през целия живот на човека. Винаги има как да надградим себе си и да вървим напред по пътя на личностното си израстване. Постоянното обучение и придобиване на нови знания не само ни обогатяват, но и ни позволяват да бъдем по-полезни и ефективни в нашата работа,“ сподели Тоца във вечерен пост.