ТАЗИ СЪБОТА: Връчват Купата на Миньор – Перник в Трета лига

Миньор ще Получи Купата и Златните Медали като Шампион на Трета Лига в събота – 25-ти май.

Футболният клуб Миньор ще бъде награден с Купата и златните медали като шампион на Трета лига тази събота, когато ще приеме втория отбор на Левски (София). Въпреки че до края на първенството остават още два кръга, „чуковете“ отдавна са недостижими на върха и заслужено ще отпразнуват своя успех.

Променен Начален Час на Срещата

Заради церемонията по награждаването, началният час на срещата е променен и ще започне в 16:00 часа. Церемонията по връчването на Купата и медалите ще бъде акцентът на деня и ще привлече множество фенове и поддръжници на Миньор.

Покана към Перничани

Клубът отправя покана към всички жители на Перник: „Перничани, заповядайте да отпразнуваме заедно завръщането ни в професионалния футбол!“ Това е важен момент за отбора и неговите фенове, които с нетърпение очакват да споделят радостта и гордостта от постигнатия успех.

И така: 

Миньор Перник се готви за един незабравим ден, изпълнен с емоции и празнична атмосфера. Церемонията по награждаването ще бъде кулминацията на един успешен сезон за отбора, който отново доказа своята сила и решителност на терена. Очаква се стадионът да бъде изпълнен с еуфория и подкрепа от страна на верните фенове, които ще станат свидетели на този важен момент в историята на клуба.