Топ клюка от събранието на ГЕРБ Перник е напът да разяри Мечката от Банкя

Топ клюка от събранието на ГЕРБ разтресе партията на Бойко Борисов в Перник. Общинският съветник Александър Александров – малък Сашко, единствен не е присъствал вчера на събранието на ГЕРБ в Двореца на културата в Перник, където най-голямата звезда беше лично лидерът на паритята Бойко Борисов. 

Такова събитие не е за изпускане.

Залата в Двореца на културата се пръскаше по шевовете от хора, които искаха да чуят лидера на ГЕРБ какво ще им каже. Но един ГЕРБер не дойде – това е младият общински съветник Александър Александров – Малък Сашко.

Драма

Александров е действащ общински съветник от партия ГЕРБ. В партията знаят, че е приближен до бизнесмена Федята и бившата кметица на Перник Вяра Церовска. По нейно време Федята чистеше боклука на Перник, но спомняте си вероятно как тогава кофите за боклук преливаха, даже няколко пъти ни даваха по националните телевизии като пример за лошо сметоизвозване. След като дойде за кмет Станислав Владимиров – Станката, Федята бе сменен.

Неуважение

Общинският съветник Малък Сашко е един от приближените до Федята съветници на Перник, но той не уважи Бойко Борисов и това няма да бъде пропуснато от Мечката от Банкя.