За това ли гласуваха перничани? Депутатът Бойко Рашков обезумя и налита на бой

Екипът на сайта bezpartien.bg стана свидетел на още един случай на агресия от страна на избрания от перничани депутат Бойко Рашков, който днес изпита отново затруднения със самоконтрола си.

Журналистът Симон Милков предизвика гнева на пернишкия депутат Рашков с въпросите си относно издирването на Паскал, контрабандистите Димитрови и разработването на проекта „Градинаря“ от бившия вътрешен министър, който няколко пъти изрично заплаши журналистите.

След множество опити за избягване и скриване, Бойко Рашков в крайна сметка се натъкна на журналистическия екип, използвайки чадъра си като оръжие.

„Ще те млатна, бе ей“, викаше Рашков сериозно побеснял.

Преди това, Рашков отново показа своята липса на нерви, като счупи телефона на журналиста Николай Караколев по време на заседание в парламента, посветено на митниците и разследващо корупционни практики.

Отново извън себе си поради неудобните въпроси, Рашков налетя на ръката на Караколев с изключителна бързина и телефонът се счупи.

Бойко Рашков е народен представител от Перник и е в парламента, благодарение на перничани, които са гласували за ППДБ. Дали ще бъде отново предложен за водач на листата в Пернишко, следим темата!

Коментари

коментара