ТЪЖНО: Перничанин почина по време на мача Миньор-Разлог, фенове в опит да го спасят, разбиха входа на стадиона да мине линейката

Тъжна новина помрачи радостта на фенове на Миньор-Перник по време на мача вчера и честването на 105 годишнината на клуба. Човек от публиката е починал по време на събитието, съобщи до ZaPernik.com  очевидец. 

Футболният фен е бил точо до човека, който се свърза със стайта ни да разкаже за ситуацията. На перничанина му прилошало през първото полувреме от мача с Разлог. Зрителите моментално са се опитали да му помогнат, а рехабилитатора на домакините Евгени веднага е дотичал и е сяпал да върне пулса на човека.

„Оттук нататък бяхме в България – разказва пред Zapernik.com очевидецът – Много възрастният доктор едва изкачи до трибуните. Дойде линейка. Хората го качиха в нея. Докторът се чудеше дали да се качи. Хората го подканиха. Докато ходи едва едва, линейката тръгна назад и щеше да го прегази, но добре че феновете реагираха и се разкрещяха. Вторият вход пък бе заключен и се наложи зрителите да тичат 300 метра и да го разбият, за да излезе линейката“.

Тъжната новина е дошла минути по- късно от болницата.  52-годишният мъж, който бил от Даскалово е починал.

Коментари

коментара