ЧУДЕСА в Батановци: 17-годишният Дейвид и майка му Валерия получиха Нов Дом-мечта, кметът на града Радослав Петров се разплака от благодарност пред Мария Силвестър

Предаването Бригада Нов Дом сбъдна още една мечта на семейство от град Батановци.

Валерия живее след смъртта на съпруга си заедно със 17-годишния си син Дейвид в тотална мизерия. Бедна къща, в която тоалетната е външна, а бойлера е на дърва.

Идвайки на място, бригадата буквално се хваща за главата и отсича – тази къща е толкова зле, че е невъзможно да бъде ремонтирана и обновена. Въпреки това екипа намира решение – да построи нов дом за младежа. А на старата къща е подменена дограмата. Екипът подарява печка и нови легла на семейството.

Промяната е зашеметяваща. Дейвид вече има не само своя стая, но семейството е с нова кухня, както и чисто нова тоалетна с баня и за първи път – електрически бойлер.

„Понякога считаме всичко това за даденост, но хората не си дават сметка, че има хора, за които да имат баня и тоалетна е истински лукс“ – коментира водещата Мария Силвестър. Тя прави още една изненада за Дейвид  – купува ми костюм за абитуриентския бал. Дейвид получава нов телевизор за стаята си и таблет.

Семейството е истински благодарно на екипа, който поставя ново начало в живота им. Но не само те са благодарни. С екипа на Нов Дом се среща и кмета на град Батановци Радослав Петров, който буквално се разплака от благодарност пред камерата.

Радослав Петров прегърна Дейвид и му подари икона за новия дом. Икона подари и на екипа на Мария Силвестър, както и благодарствено писмо от името на града.

Екипът на предаването не скри своята приятна изненада, че лично кмета на града е пожелал да им благодари, а водещата Мария Силвестър прочете пред камерата благодарствения адрес.

Повече можете да видите ТУК

Коментари

коментара