Еколожката от Перник Веси спечели 10 бона от „Сделка или не“

Веселина от Перник спечели 10 000лв. в „Сделка или не“. Тя излезе с кутия номер 13, но я размени. А тази размяна се оказа наистина фатална, защото можеше да спечели много, много повече…

Веселина е по професия еколог, отговаря за качеството на питейната вода в Перник, има дете на 2 годинки. За себе си каза, че е била винаги в смела в живота си. Със същата смелост и решителност тя започна да отваря кутиите в предаването.

Въпреки, че отвори кутия със 100 000лв. и така се лиши от шанса да ги спечели, Веси отказа първата сделка с банкера и продължи да отваря кутии. Тя отказа няколко оферти от банкера с думите: „Веднъж съм тука и ще си пробвам късмета“.

Веси сподели, че има желание да си купи малко апартаментче в Гърция и би вложила спечеленото в обзавеждане. Братът на Веси бил брокер в Гърция. Веси иска лятото да е там.

Веси размени кутията си номер 13 с кутия номер 1.

Тя свърза тази кутия с това, че момчето, което я държеше се казваше Георги – като и детето й. А пък единицата е месеца, в който се е родило момченцето й.

Тази размяна обаче се оказа фатална за перничанката, защото се оказа, че през цялото време тя е държала в ръцете си сумата от 50 000лв.

В крайна сметка Веси отвори втората останала по големина сума – от 10 000лв., която бе в разменената кутия.

 

 

 

Коментари

коментара