СЛЕД ЦЕЛИ 10 ГОДИНИ и подаден сигнал: Една дупка остана в миналото

След около 10 години опасна дупка в квартал „Каменина“ в град Перник вече е минало. Това се случи след като през месец февруари тази година подадох сигнал за проблема до Община Перник, придружен със снимка, пише до zapernik.com Христо Райков.

От близо 10 години на кръстовището на улиците „Рила“ и „Странджа“ в квартала канализационна шахта беше пропаднала, а паветата около нея също пропадаха. Шофьори, преминаващи по улицата, винаги се опитваха да избегнат препятствието, но понякога това беше трудно, особено, ако се изкачваш откъм улица „Софийско шосе“, тъмно е и не си минавал през кръстовището преди. С около 10 сантиметра шахтата бе пропаднала и създаваше предпоставка за възникване на повреди по автомобили.

Съседи от квартала също са подавали сигнали за проблемната дупка. В началото на месец април дупката вече е минало, а паветата около нея са пренаредени. Благодаря за бързата реакция след подадения от мен сигнал, както и за добрата работа на работниците, които са възстановили пътната настилка.

Апелирам гражданите да подават сигнали до Община Перник за нередностите в града, вместо да се оплакват в социалните мрежи и да очакват самосезиране, призова Райков.

Коментари

коментара