Треньорът на волейболния Миньор Мартин Михайлов хвърли оставка: Време е да си кажем довиждане

Мартин Михайлов, волейболен клуб Миньор
Мартин Михайлов, волейболен клуб Миньор

Старши треньора на мъжкия отбор на волейболен клуб Миньор Перник хвърли оставка, научи „За Перник“. Ето какво казва Мартин Михайлов по темата:

След 3 години като старши треньор на мъжкия отбор на Волейболен Клуб Миньор Перник, дойде време да си кажем довиждане, но надявам се не и сбогом.„

Не съм си и представял, че на втората ми година като треньор, ще имам възможността и честта да бъда на чело на този ЛЕГЕНДАРЕН клуб.

Буквално неподготвен за тази работа, поех това предизвикателство без дори да се замислям, защото знаех, че това е начин да се развия като треньор. През престоя ми минаха над 40 състезатели и над 10 юноши на клуба.

Още в първата година станахме първи в редовния сезон във Висша лига, но за съжаление загубихме финала с 3:2 и не успяхме да влезем в Суперлигата, където смятам, че му е мястото на този клуб.

За 3 години равносметката е 2 пъти първи в редовния сезон, 2 пъти финал във Висша лига и 3 пъти полуфинал и само 4 домакински загуби в пернишката крепост СЗ „Борис Гюдеров“.
Искам да изкажа ОГРОМНАТА си благодарност на абсолютно всички замесени състезатели, ръководство, невероятната публика, която винаги е била зад нас. САМО МИНЬОР! 💛🖤

Коментари

коментара