Пече се война на километри от Перник

Пече се война на километри от Перник, научи сайта ни. Информираме ви горещо за едни събития, които могат да променят живота на Балканския полуостров до дни. Сърбия, която граничи с Пернишка област е изправена пред страшен момент в историята си, научи „За Перник“.

Информацията идва от две места:

Първо, ни информира световния анализатор Джордж Фрийдман, бивш шеф на анализаторската мегакомпания Стратсфор, наричана в средите „частното ЦРУ“, за която сайта „За Перник“ има платен абонамент. Той още в края на миналата година информира, че в Сърбия вървят процеси, които може да достигнат до война. Сърбия е готвена втора точка на военни действия, за да може Путин да навлезе още повече в европейския континент със сила, се казваше в съобщението.

Тогава тази прогноза на Фрийдман ни се стори доста скандална и невероятна. Днес започна да се сдъбдва.

Второ, снощи, сръбския президент Александър Вучич изпрати съобщение до сънародниците си:

В близко бъдеще Сърбия ще бъде изправена пред заплаха за националните ѝ интереси.

Такова предупреждение публикува президентът на страната Александър Вучич на страницата си в Instagram.

Сега не ми е лесно да кажа какви новини получихме през последните 48 часа. Те пряко заплашват жизненоважните национални интереси на Сърбия и Република Сърбия. През следващите дни ще информирам народа на Сърбия за всички предизвикателства, които предстоят пред нас. Ще бъде трудно, както никога досега„, – написа той.

Какво очакваме да стане?

Вонен конфликт между Сърбия и Косово. Възможно е да се намеси Унгария – друго руско прокси в Европа.

Путин подклажда

Преди дни руският президент Владимир Путин заяви, че събитията от 1999 г. в Югославия, която беше бомбардирана от войските на НАТО, са огромна трагедия, съобщава ТАСС.

Следим темата

Войната идва все по-близо до Перник, затова следим темата и ще ви информираме, ако имаме друга първокласна информация своевременно, както и ще следим сръбската тема. Все пак Пернишка област имаме граничен пункт със Сърбия. Тя е близо до нас и живо ни интересува.

Коментари

коментара