УСПЕХ, МОМЧЕТА! Перничани отиват на Европейското по ММА в Белград

Млади перничани от спортен клуб „Прайд“ в Перник отиват на първото си голямо европейско първенство по ММА, което ще се проведе в Белград, Сърбия от 29-ти до 31-ви март. 

От клуба заминават общо 43-ма състезатели от различни възрастови групи от 12 до 21 години с четирима треньори.

„Това състезание ще бъде първо голямо такова за тях, но вярвам, че няма да бъде и последно. Състезателите положиха много труд последните месеци, като бяха всеки ден в залата, както и провеждаха двуразови тренировки, и силно вярвам, че ще се представят на ниво. Подготовката е вече към своя края и съвсем скоро заминаваме. Благодаря на Станислав Недков – председател на българската федерация по ММА за представената възможност и пожелавам успех на отбора и да зарадваме страната ни с много медали! „, каза за zapernik.com Иван Геогриев.

След това предстои още едно изпитание на клуб „Прайд“  – от 01.04 до 06.04. , когато пернишкият тим ще бъде представен от двама състезатели в лицето на Йордан Иванов (деца до 57кг.) и Николай Венчев (юноши до 61.2 кг.)

Пернишкият тим ще бъде представен от двама състезатели в лицето на Йордан Иванов (деца до 57кг.) и Николай Венчев (юноши до 61.2 кг.)