НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ: 12 красиви момичета се борят за титлата МИС Перник на 29-ти март

12 красиви перничанки ще се съревновават за титлата Мис Перник на 29-ти март, разбра ексклузивно ZaPernik.com. Сред тях са момичета, които се занимават с участие в различни музикални клипове, изучаващи право, бивша съзтезателка по волейбол, девойка експерт в инстаграм маркетинга и актьорско майсторство.

Преди дни бе проведен предварителния кастинг на конкурса, на който се явиха общо 30 момичета. От тях жури отся 12 претендентки, които ще се борят за титлата.

Конкурсът „Мис Перник“ се провежда за първи път в града ни след над 20-годишно прекъсване. Той се осъществява от „Сити ивентс“, а организаторите обещават незабравимо събитие с много изненади.

Определено ще останете изненадани, тъй като по време на конкурса ще видите неща, които досега не са правени. За тях обаче ще разкажем по-късно.

ВАЖНО е да се отбележи, че Мис Перник ще се състои в хотел „Струма“ на 29.03 от 19:00ч. Всеки желаещ да проследи събитието отблизо ще получи този шанс, като може да си закупи куверт на място от самия ресторант към хотела или да заплати по банков път по сметката на организаторите „Сити ивентс“.

Конкурсът обещава да е изискан спектакъл с участието на различни изпълнители.

„Гарантираме ви едно страхотно изживяване, местата са ограничени, остават само 50 ,така,че,ако искате да се включите в избора за най-красиво момиче на Перник побързайте да закупите вашите куверти“, призовават организаторите.

Коментари

коментара