Възмутени клиенти на сладкарница Неделя в МОЛ Перник

Перничани се оплакаха до ZaPernik.com от обидно държане на персонал в пернишко заведение. Става въпрос за сладкарница, която се намира в МОЛ Перник. 

Публикуваме техният разказ без редакторска намеса: 

Бихме искали да споделим с вас и читателите ви безумието, арогантността и траги-комичната простащина, с които се сблъскахме в сладкарница “Неделя”, разположена в мол Перник.

Както знаем – навсякъде по света, че даже и в България, консумацията в даден обект, те превръща в клиент, получаващ отношение като към такъв. Не и в сладкарница “Неделя” в мола на Перник, обаче, където Бай Ганьовщината, мизерното и злободневно мислене и арогантно отношение вгорчават сладката нагласа за хубав следобед.

В опит да прекараме приятен и сладък следобед, поканихме гости в споменатата сладкарница. Непосредствено до нея е разположен друг обект – предлагащ хотдог. Купувайки един хотдог, седнахме на фронтално разположените маси, поръчвайки торта, капучино и вода от сладкарница “Неделя”, в очакване на гостите. Момичето, което сервира, обаче, ни прикани да се преместим на съседнта маса, тъй като стикера на тази, на която седим изрично забранява ползването ѝ, в случай на консумация на храна от друг обект. Отказахме са се преместим с мотив, че не само сме техни клиенти, но стойността на косумацията ни в слдкарница “Неделя” е по-висока, както и очакваме всеки момент гости, които сме поканили в сладкарницата. След секунди, дойде жена, която не се представи, но заяви че е управител и грубо и аригантно настоя да се преместим на съседнта маса. Попитахме за причина, освен стикера, залепен на масата, тъй като бяхме клиенти и на двата обекта (повече на сладкарницата всъщност), а и повечето маси наоколо бяха празни. Отговорът беше, че сладкарница “Неделя” плаща наем за това пространство и нямаме право да ядем хотдог на него.
Преместихме се на съседната маса, разположена на 30 см от мястото, което бяхме заели. Разликата беше, че столът е пластмаов, не тапициран. След минути дойдоха гостите ни. Поръчахме торти, напитки, минерална вода. Стойността на поръчката надхвърли 60 лв. (А цената на хотдога, заради който бяхме изхвърлени беше 8.50 лв.)
С неприятно чувство изядохме тортите, оставихме голям бакшиш на момичето, което сервира, но никога няма да се върнем отното там, както и никога не бихме избрали продуктите на сладкарници “Неделя” за предстоящи поводи и празници, както и не бихме дали положителна преподъка на приятели и познати.
Така бизнес не се прави!

(На снимките, които заснехме се виждат двата, споменати обекта и пространството за консумация стещу тях. Нека перничани да знаят, че това не е food corner като навсякъде! Там има строги правила! Тапицираните столове са на сладкарница “Неделя”, която ПЛАЩА наем за пространството и колкото и парчета торта и напитки да си поръчате, ако сте купили хотдог за 8.50 лв., нямате право да седите на тях! Трябва да седнете на някой от пластмасовите столове, докато изядете хотдога си. В противен случай, преди да го направите, грубо и арогантно ще бъдете изгонени от някой от служителите в сладкарница “Неделя”.
Дребнаво, грозно и мизерно е, но в Перник е факт!)

Коментари

коментара