Скандал тресе училище Иван Рилски! Учителка, с амбиции да стане директорка се провали и падна от два стола на земята

Мега-скандал разтресе най-атрактивните училища в Перник -Иван Рилски, научи ZaPernik.com. Учителката по литература Валерия Михайлова, които някой наричат Такева, отишла като временна директорка на 13-то училище, с надеждата да остане вечна директорка, но в същото време си пазела мястото и в училище Иван Рилски, каквато привилегия имат държавните учители.

Докато се опитвала да израсте в кариерата и да стане директорка на 13-то училище Михайлова-Такева претърпява провал – бива няколко месеца временна директорка на 13-то училище до провеждането на конкурс, явява се на конкурса за директор на 13-то училище и НЕ го спечелва. Губи го!

В същото време на нейното място работа в ПМГ започва работа учителя Антонио Стоянов – учител по литература, който обаче много добре се справял със задачите си и е харесван както от учителския колектив, така и от учениците.

След провала си в 13-то училище Валерия Михайлова, които някой наричат Такева обаче иска да се върне в Иван Риски с подвита опашка, но вече оттам не я искат. Искат си Стоянов – заместника й.

Драмата е голяма и в момента се търси, къде да бъде уредена въпросната Такева, за да може училище Иван Рилски да продължи с желания учител Антонио Стоянов.

Понякога в живота има поговорката – от два стола на земята.

Следим темата с интерес! 

Коментари

коментара